Remicki Napisano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Dzień dobry Szukam jakieś torby/futerału/etui podwieszanego pod ramę na tablet (25cmx18cm). Jestem z tym sprzętem niestety uwiązany zawodowo. Nawet w wolnych chwilach, w czasie przejażdżek rowerowych jest mi niezbędny. Dotychczas zabierałem go w mini plecaku ale szukam jakieś alternatywy dla spoconych pleców. Popełniłem taki oto projekt na zdjęciu; -Czy ktoś widział coś takiego? , czy to istnieje, ...jaką ma nazwę? Jeśli macie jakieś pomysły, sugestię, z miłą chęcią wysłucham. Dziękuję i pozdrawiam Remi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Może coś takiego https://www.rowerystylowe.pl/p-7888/stylowa-torba-na-rame-cortina-stockholm-tablet-bag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remicki Napisano 7 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Dziękuję Paweł. Fajna stylowa i na dłuższe wypady wręcz idealna. Szukam jednak czegoś mniejszego. Bardziej pasującego na szybkie, 40min. przejażdżki dobrym tempem. Potrzebuję pokrowca/teczki, wielkości zeszytu+ , najlepiej w sztywnej formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.