Skocz do zawartości

[licznik] jaki licznik z wyświetlaniem godziny + prędkość aktualna i np dystans dzienny

dymcio111

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć 

Szukam nowego licznika do nowego roweru. Jeszcze bezprzewodowych nie miałem, ale w sumie mógłbym spróbować. Ważne dla mnie bo rowerem jeżdżę do pracy to żeby wyświetlał mi godzinę, prędkość aktualną i fajnie jakby np dało się jeszcze kilometry ustawić. W starym VDO miałem coś takiego  co teraz szukam, coś się znajdzie i nie za złoto podobnego? 

Screenshot_2018-06-06-23-04-43-630_com.miui.home.png

Napisano

Ale Sigma Pure chyba pokazuje czas jazdy, a mi potrzebna godzina aktualna jak jadę do roboty ile mam czasu jeszcze, bo nie lubię rowerem jeździć z zegarkiem 

Napisano

Dziwne to, ale chyba masz rację - to model bez zegarka. Ja bym w takim razie postawił na Sigmę 5.16 albo 7.16 - różnią się troszkę wyświetlaczem, ten w 7.16 jest naprawdę spory i wyraźny. 

Napisano

A ja jako purysta to licznik z takim mocowaniem wziąłbym z pocałowaniem ręki - jakby się jeszcze dało kabelek wewnątrz rury sterowej puścić to cud, miód i orzeszki:wub:

Napisano

No tak a jeszcze na Alii mam cashback chyba z 5-7%  :D

Ktoś używa może licznika Sigma BC 1200 WL jak ta bezprzewodowość działa czy nie ma problemów z traceniem sygnału?  Ogólnie czy się dobrze sprawuje? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...