Janu_sz Napisano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 Chłopaki, nabyłem drogą kupna Holendra w bdb. cenie i mam pytanie, czy przejmować się tą rdzą co na fotce, czy jeźdźić póki co ? Dodam, że w X zrobię kompletny przegląd hamulca i amortyzatora, póki co brak srebra na ew. części serwisowe, a rowerkiem od marca jeżdżone było i all działa i nic nie skrzypi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 6 Czerwca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 Owiń dobrze tarczę torbą foliową i użyj np. wacika nasączonego Colą, a nalot powinien zniknąć i będziesz miał śrubki prawie jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 7 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Też mi przeszła przez myśl Cola. Dzięki. Swoją drogą dziwne, jedna śruba niepordzewiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 7 Czerwca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Może była wymieniana Prawdopodobnie tak było, a na zdjęciu wygląda jakby była na mniejszego imbusa, no chyba że ta pordzewiała jest tak zjechana... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 pewnie rower wyłowiony z kanału w Holandii, kupując otrzymałeś na niego papiery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 7 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Umowę z nr ramy podpisałem. Koleś ma od kilku lat dużo tych rowerów z Belgii i Holandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi