SNJ Napisano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 Czy znajdzie się ktoś kto posiada oryginalne etui silikonowe na nawigację Mio Cyclo 315? Rozważam zakup ale w internecie nie mogę znaleźć żadnych zdjęć jak to wygląda po założeniu. Będę bardzo wdzięczny za kilka fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesPL Napisano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 Dzień dobry Nie mam, ale pewnie będzie to wyglądać jakoś tak: https://tuff-luv.com/silicone-gel-skin-case-cover-for-mio-cyclo-505-500-series-blue.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SNJ Napisano 7 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Zdjęcia producenta mnie nie interesują - łatwo je znaleźć w internecie. Chodzi mi o zdjęcia od użytkowników. Niemniej dzięki za zainteresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.