cervandes Napisano 26 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 Kolejny update, 15 czerwca Velo obiecało zwrot pieniędzy. Do dziś cisza, nic się w sprawie nie ruszyło. Od piątku staram się dodzwonić do działu reklamacji. Kwity do sklepu miały zostać przekazane 18 czerwca, sklep do dziś nic nie wie tym. Dobrze, że kupiłem ramę a nie cały rower. Graty przełożone to sobie jeżdżę, jakbym rower oddał, to uciekające dni by mnie bardziej bolały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 26 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 Post pod postem bo edytować nie mogę. Velo wysłało dokument korygujący ale sklep dokumentu nie otrzymał. Takie są najświeższe ustalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 4 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Jak tam ile km zrobione na nowej ramie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 400? Nadal uważam, że jakościowo to przepaść jest. A reklamacja w Velo nadal w trakcie. Podobno mam dostać zwrot pieniędzy, ale coś mi się zdaje, że je inflacja zeżre zanim je zobaczę. Dramat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 12 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 Uprzejmie informuję, że sprawa się w dniu wczorajszym zakończyła. Otrzymałem zwrot pieniędzy za ramę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 12 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 I fajnie, oddali 100% ceny zakupu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 12 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 Tak, 100% z paragonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.