jacekkom3 Napisano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Witam,, proszę o pomoc ile może być wart rower który wpadł mi w ręce załączone zdjęcia może ktoś pomoże? https://m.olx.pl/oferta/sprzedam-rower-dirt-CID767-IDpcrRr.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Czerwca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Kila stówek max ... 300 może 400 ale to już naprawdę zależy czy ktoś się skusi to wziąć w ogóle. Najcenniejszy jest widelec ... jeżeli jest sprawny działa płynnie i przedstawia coś sobą to za sam widelec można coś zgarnąć ... choć po zdjęciach to nie spodziewał bym się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NorthAngel82 Napisano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 (edytowane) Zrobisz dobry uczynek jeśli oddasz to coś charetatywnie dzieciom najbardziej potrzebującym Ps. Dla mnie osobiście patrząc po zdjęciach to jest złom. Ale dzieci będą miały z tego uciechę i pożytek. Edytowane 4 Czerwca 2018 przez NorthAngel82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkom3 Napisano 5 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 Amortyzator chodzi dobrze bez luzów bez wycieków rower długo stoi w piwnicy na mnie jest za mały i kurz go osiadł na kołach też nie ma luzów leciutka ale to minimalna ósemka na tylnym kole, suport też lekko się kręci nie strzyka nie strzela nie znam się kompletnie na tym A amortyzator jaki to jest bo ktoś mi powiedział że suntour duro pneumatyczny słychać jak powietrze w nim pracuje więc chyba pneumatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Czerwca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 Jak pousuwasz wszelkie drobne usterki, umyjesz go etc ... to może za 300 pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi