Mod Team michuuu Napisano 4 Czerwca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Do wzięcia za 120,- + przesyłka. Męska wersja wtb deva. Stan idealny, pręty całe, skorupa nieuszkodzona, pokrycie bez oznak zużycia. Zdjęcia wieczorem. W przypadku zawiązania się komitetu kolejkowego decyduje kolejność zgłoszeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 4 Czerwca 2018 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Szerokość 140mm, długość 260mm, waga ok.200g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 5 Czerwca 2018 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 Na pierwszym zdjęciu wyszło strasznie kanapowo a wcale takie nie jest: http://www.bikekatalog.pl/2009/komponenty/2997/foto:2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 25 Czerwca 2018 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 Nikt? Nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 8 Sierpnia 2018 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 Zaraz koniec sezonu, nie będzie taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2018 Sprzedawane siodełko to dokładnie to z linku do katalogu? Pytam, bo WTB zawsze miało wiele wersji w różnych cenach. Pręty 7 czy 8 mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 21 Sierpnia 2018 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Sprawdzę, pomierzę i napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 21 Sierpnia 2018 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Rurki 8mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Skoro pręty nie są tytanowe, to znaczy że link do katalogu jest do innej wersji siodła. Jesteś w stanie określić model i rocznik siodełka lub napisać ile sezonów na służbie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 21 Sierpnia 2018 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 W sądzie się się wyprę: wersja pro, rocznik stawiam na 2015, ??? jeżdżone sezon, reszta na półce. Nie mam rachunku a historia zakupów w Cykloturze poszła się rypać razem ze sklepem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Hmmm... pozwolę sobie wziąć czas na dumanie i obejrzenie aktualnej oferty WTB. Od lat jeżdżę na silverado (mam 3 sztuki) i zastanawiam się nad kolejnym lub czymś innym ze stajni WTB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 22 Sierpnia 2018 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2018 10 godzin temu, marcinusz napisał: pozwolę sobie wziąć czas na dumanie i obejrzenie aktualnej oferty WTB Bierz czas, spoko. Ja będę dalej hodował jednolitą powierzchnie kurzu na siodełku w oczekiwaniu na nowego właściciela. A link z siodełkiem jest po to żeby pokazać kształt bo moje zdjęcia jakoś dupowato wyszły. Szczególnie to pierwsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Podumałem Jesteś w stanie podać realną wagę? Nie jest to kluczowa sprawa, ale nie chciałbym się się po zakupie dowiedzieć, że jednak duuużo cięższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 4 Września 2018 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Wybiorę się do osiedlowego sklepiku i zważę. Cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Miałem nadzieję, że dysponujesz wagą kuchenną, tylko nie chciało Ci się jej uruchamiać. Głupio gonić Cię do sklepu. Z drugiej strony, jak widać po szybkości mojego namysłu, nie pali mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 5 Września 2018 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Oczywiście, że mam wagę kuchenną. Ale jej wiarygodność jest taka sama jak długoterminowa prognoza pogody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 10 Września 2018 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Trochę trwało ale jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 13 Października 2018 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Października 2018 Idzie zima, czas na zmiany. Siodełko do wzięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tassajara21 Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Aktualne? Jestem zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 4 Grudnia 2018 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Sprzedane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 4 Grudnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.