LeSiuuu Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Witam, mój plastikowy korek od XCMa już trochę przeszedł i jest raczej w średnim stanie. Chciałbym go wymienić, lecz czy można kupić jakiś korek metalowy? Na Activii jest korek od Raidona 2010. Oba amortyzatory mają goleń 30mm (z tego co wyczytałem), więc korek teoretycznie powinien pasować, ale wolałbym się upewnić, zamiast wydać 40 zł w błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Myślę że najprościej zapytać Activii, On nie takie problemy tu rozwiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Raidon 2010 ma drobny gwint a XCM ma gruby. Musial bym popatrzec bo wiem ze NRX DLO z nowych lat ma aluminiowy korek pasujący do XCM-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi