Gość Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Hej, Sprzedam pedały PD-M520 z przebiegiem ~3k km. Przejeździły dwa sezony, serwisowane w zimę. Technicznie w 100% sprawne, wizualnie zniszczone od wpinania bloków, ale to normalne. W prawym pedale można lekko poluzować łożyska, dzisiaj po demontażu zauważyłem że całość jest minimalnie za mocno skręcona ( na rowerze nie było tego czuć). Dodatkowo dorzucam praktycznie kompletny drugi zestaw pedałów, brakuje tylko plastikowej tulejki z gwintem ( prawdopodobnie w fabryce została źle wkręcona i gwint był zniszczony, musiałem kupić nowe pedały) i nakrętki kontrującej osi ( być może jeszcze jakiegoś małego elementu, ale nie sądzę). Do zestawu dokładam także oryginalny klucz Shimano do samodzielnego serwisu. Pedały opisane powyżej mają przejechane około 1200km, używałem ich tylko jeden sezon. Sprzedaję tylko dlatego że kupiłem bardzo tanio nowe XT M8000. Żeby ułatwić transakcję, pokrywam koszt przesyłki pobraniowej Pocztą Polską. Cena? 85 zł za całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalbike Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Czy w zestawie są bloki? Jeśli tak, jaki model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Mogę dorzucić używane SH-51. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalbike Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Wrzuciłbyś zdjęcia bloków, ich stan mnie interesuje. Używane mogą być, pytanie tylko jak mocno są zajechane i czy można w nich jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Bloki jeździły jeden sezon, pochodzą z zestawu od pierwszych pedałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalbike Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Jaką zatem proponujesz cenę za komplet pedałów z blokami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 85 zł, tak ja wyżej. Biorąc pod uwagę że dorzucam właściwie drugie pedały + narzędzie do serwisu + pokrywam koszt przesyłki, nie jest to chyba zła cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalbike Napisano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Jak najbardziej, cena jest interesująca i zachęcająca. Niemniej, potrzebuje w chwili obecnej głównie bloków, pedały nie są pilne i na razie się wstrzymam z ich zakupem. Czy same bloki jesteś skłonny sprzedać? Jeśli tak, jaką cenę proponujesz? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Niestety nie sprzedaję oddzielnie. Cena używek byłaby na tyle niska że wolę zostawić i dorzucić do zestawu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 UP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwymariusz Napisano 2 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Chyba , bo nie jestem pewny ale pisałem na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 UP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 UP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.