user Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 mam ochote kupić sobie buty i pedała pedały spd tylko nie wiem jakie, na pewno tanie, gość w serwisie powiedział mi o jakichś pedałach nowych za 60 zł tylko mówił też, że są jakieđ inne niż np pedała pedały authora co to mogło być czy ktoś mi wyjasni doradzcie jakie buty jakie pedała pedały za jak najmniejszą kase Na przyszłość pisz poprawnie i stosuj interpunkcję bo ciężko zrozumieć ten bełkot. Odi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotBehemot Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Też się zastanawiam nad kupnem clicków, ale jak już kupować to coś porządnego... Łącznie planowałem wydać około 400 - 500 zł na wszystko - uważam że taniej nie ma sensu, już lepiej poćwiczyć kondycję bez pedałów zatrzaskowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Nie wiem co to za SPD co ci proponował ale moja rada taka: lepiej kupić cos lepszego tzn troche droższego ale pewnego. Ja się skusiłem i kupiłem tańsze SPDki i po jednym sezonie załapałem duże luzy. Teraz są do wymiany Kup sobie Shimano 520 Co do butów to nie wiem szukaj promocji. Ja mam Sidi Rampa są extra jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Dokładnie na pedłach nie am co oszczedać mam authora sport 1 kaszana .Ponoc całkiem dobre sa 520 albo 540 buty ja ma diadora niestety żepy musiałem wymienic gdzy nie trzymała a tak wogóle to chyba już bł takia temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosobass Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 ja mam pedała spd AUTHORA a-comp 03 i działają swietnie a buciki shimano ...071, a jeżeli chcesz zacząc śmigać w SPD, to poczytaj: są tu duże promocje i już za 265 możesz kupić buty z pedałami!! http://www.bikeonline.pl/default.php?cPath=30_4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 29 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 to jedyny sensowny system do xc........do freeride czy nawet enduro mozna sobie odpuscic....... ja mam spd do ..........hoho.....niemal 8 lat. hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 29 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Ja też jestem Riker za SPD o wiele lepiej się ciora niż na zwykłych pedalcach albo noskach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosobass Napisano 29 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Gleby w SPD to sama przyjemność , czego niemozna powiedzieć o noskach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 29 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 NO w SPD glepki są niezłe, zwłaszcza jak nie wyczepisz się z pedalców i lecisz z rowerkiem HEHEHEHEH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosobass Napisano 29 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Ale łatwiej wyczepić się z SPD niż z nosków lecąć na ryj przy OTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 29 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 A to prawda HEHEHEHEHHEHEH aż sobie wyobraziłem z tymi noskami uuuuuuuuuuuu by bolało :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 29 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Ale najlepsze oczywiście są początki SPD.Na początku pojeździłem gdzieś na oslej lące ,żeby opanowac to wczepianie i wyczepianie.Mówie nic przecież to proste -jade.Dojeżdżam do skrzyżowanie zapominam ,że mam spd jak juz stoje chce wyciągnąc noge ale to juz zapóżno .Wywyalem sie na skrzyżowanie na bok.Motam się niczym stonka pod opryskiem .W koncu udało mi sie wyczepić.Sapadam ,że skrzyzowania.Ale był niezły ubaw z tego .Potem jak juz widziłem skrzyzowanie 20 m wcześniej sie wypyinałem.Oczywiście teraz juz nie musze :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
user Napisano 29 Lipca 2004 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 http://www.bikeonline.pl/product_info.php?...roducts_id=1150 co otym myślicie ?? czy za taką kase kupie coś fajniejszego wolałbym SIDI ale są drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 29 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Wspaniały zestawik ja bym brał. Pedałki bardzo dobre sam takie kupuje, a co do butów to chyba coś w podobnym stylu jak te Shimano to są Sidi Rampa ale one ponad 300zł kosztują. Tylko że ktoś tutaj na forum kupował pedalce i buty to zniżyli mu cene SIdi Rampa do 260 zł ale nie wiem kto to był a i kupował te same pedałki. Nie wiem co to za sklep był A co do historii z SPD to jak ja się uczyłem to też grałem cwaniaka i zaraz wyskoczyłem na miasto oczywiście jade jade i chciałem gazetke w kiosku kupić. Podjeźdżam a tu kurde zapomniałem że w SPD już mówie dzień dobry babka patrzy a tu nikogo nie ma oczywiście leżałem pod kioskiem BABKA MIAŁA UBAW :mrgreen: ..................... na pocieszenie mój kumpel podobnie zrobił tylko że on nie wychamował i walnął w kiosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
user Napisano 29 Lipca 2004 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 no niestraszcie mnie bo jak iedys w noskach leżałem na aucie Jade sobie i nagle czerwone zaczamowałem i zapomniałem stałem koło auta i przechyliło mnie na jedna strone t naszczęście tylko sie oparłem całym ciałem o auto i chwila mineła jak sie wydostałem z tej pozycji z nosków :mrgreen: :oops: tak mi było głupio :oops: ale miałem farta że kierą szyby niewybiłem i ze było to auto dosyć solidne bo z malczaka by nic niezostało jak przyjechałem do domu to je wykręciłem i leżą po dziś dzień :wink: może chce ktoś kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotBehemot Napisano 29 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Ja mam złe wspomnienia jeśli chodzi o noski. Przez tydzień jeździłem i nigdy nie pamiętałem o potrzebie wyciągnięcia wcześniej nogi z noska... Ile ja gleb wtedy zaliczyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 29 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Z Spd lepiej się wyskakuje niż z nosków, Bierz SPD nie pożałujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotBehemot Napisano 29 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 No właśnie składam kasę na SPD-ki. Poza tym to chyba jedyny sposób ochrony przed ześlizgiwaniem się nogi z pedała (a potem są dziury w nodze). Można by kupić ochraniacze, ale jeździć w XC w ochraniaczach tak jakoś... głupio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 29 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 KocieBehemocie spoko przyzwyczaisz się do tych pedałków. Tyle mam SPD i nie mam żadnych dziur a ochraniacze w XC to rzeczywiście troche dziwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosobass Napisano 29 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 kupuj ten zestaw ja śmigam w takich bucikach i sa zarąbiaste, a niejestem jakimś profesjonalistą, żeby wydawać 400zł na buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 29 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 SPD Rulezz Ocgraniacze do xc rzeczywiście dziwnie by to wyglądało .Ale zeby aż ochraniecze kupowąc gdzie ty chcesz jeżdzić ??No chyba ze ochraniecze w celu unikniecia kontuzji spowodowanej przyzwyczjeniem sie do spd ,ale jak dla mnie to w tym przypadku szkoda kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotBehemot Napisano 29 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Ależ właśnie dlatego chcę kupić SPDki żeby nie mieć więcej kontuzji i nie musieć jeździć w ochraniaczach. I CHCĘ kupić SPDki, a nie chcę jeździć na noskach! Nie przekonujcie mnie że powinienem zrobić coś co CHCĘ zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 30 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Więć zrób co masz zrobić i kup SPDki :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotBehemot Napisano 30 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Aaaaaaaaa! Kuuuuuupię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 30 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 AAAAAAA! Kup :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.