fiero Napisano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 Witam wszystkich entuzjastów rowerowej przygody. Poszukuję jednej, dwóch osób chętnych przejechać się z Jeleniej Góry przez Przełęcz Karkonowską z Podgórzyna ( najtrudniejszy podjazd w Polsce wg Altimetr.pl) Szpindlerowy Młyn, Pragę do Wiednia. Z Wiednia powrót autokarem LeoExpress cena z dziś na 26.07.18 95zł z rowerem. Wycieczka budżetowa, spanie na dziko, zakupy w Lidlu:) Termin do ustalenia. Ja jestem wolny od 16.07 do 20.08 Wycieczkę planuję na jakieś 4-5 dni, to tylko 500km. Na zwiedzanie raczej się nie nastawiam lubię po prostu cieszyć oko drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0k0 Napisano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 Cześć, to będzie trasa głównie po asfalcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiero Napisano 3 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Hej. Tak asfalt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0k0 Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Troszkę nie moje klimaty ale wpisz mnie na listę rezerwową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiero Napisano 4 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi