nognog Napisano 31 Maja 2018 Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 Witam Jest może ktoś kto jeździł niedawno trasą MTB w Wawrze? Jest cała przejezdna? Pytam w związku z budową trasy, a chciałbym się tam wybrać w weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 można przejechać, o ile nie stracisz orientacji pokonująć wycięty pas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 Nie wiem czy w końcu się tam wybrałeś, ale jeśli nie, to jak chcesz przejechać całą to ze trzy razy będziesz się przebijał przez budowę obwodnicy. Budowlańcy zwykle przeszkód nie robili, przynajmniej w weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nognog Napisano 14 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Dzięki. Niestety byłem i zawróciłem przy pierwszej budowie. Bałem się trochę tych rozciągniętych siatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Przejeżdżałem we wtorek, żadnych siatek nie zarejestrowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 nognog, byłem na miejscu w sobotę i rzeczywiście pojawiły się odcinki siatki wzdłuż budowy. Niemniej w tych miejscach gdzie szlaki przecinają budowę bez problemu da się przejechać (no, jest fragment baaardzo sypkiego piachu). Zresztą są to częściowo drogi transportowe dla budowlańców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Nie ma co dramatyzować. W miejscach gdzie szlaki przecinają budowę da się przeprowadzić rower i jechać dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Da się przejechać, chociaż ciekawi mnie jak to finalnie będzie wyglądać. No i KOM na czarnym chyba na amen zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Był tam ktoś ostatnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 co chcesz wiedziec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Kontynuacja wątku sprzed lata, czyli czy trasa jest obecnie przejezdna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 nie, ale tak, jak wiesz gdzie na pewno nie pojedziesz starym czarnym, ale np taką opcją już tak: https://www.strava.com/activities/1960658496 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Ok, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 30 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Pojawiły się też 2 nowe traski (pętle), wyznaczone tak by nie przejeżdżać przez budowę. Jedna krótka i bardzo prosta 6km, w sam raz na rozgrzewkę. Druga 15km, nieco ambitniejsza. Częściowo pokrywają się z typowymi trasami Mazovii i Poland Bike'u w tych okolicach. Start obu na styku Pożaryskiego i Traktu Napoleońskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.