Skocz do zawartości

[trasaMTB] Warszawa - Wawer trasa czarna

nognog

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Jest może ktoś kto jeździł niedawno trasą MTB w Wawrze? Jest cała przejezdna? 

Pytam w związku z budową trasy, a chciałbym się tam wybrać w weekend.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Nie wiem czy w końcu się tam wybrałeś, ale jeśli nie, to jak chcesz przejechać całą to ze trzy razy będziesz się przebijał przez budowę obwodnicy. 

Budowlańcy zwykle przeszkód nie robili, przynajmniej w weekend.

Napisano

nognog, byłem na miejscu w sobotę i rzeczywiście pojawiły się odcinki siatki wzdłuż budowy. Niemniej w tych miejscach gdzie szlaki przecinają budowę bez problemu da się przejechać (no, jest fragment baaardzo sypkiego piachu). Zresztą są to częściowo drogi transportowe dla budowlańców.

Napisano

Da się przejechać, chociaż ciekawi mnie jak to finalnie będzie wyglądać. No i KOM na czarnym chyba na amen zostanie :P :D

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Pojawiły się też 2 nowe traski (pętle), wyznaczone tak by nie przejeżdżać przez budowę. Jedna krótka i bardzo prosta 6km, w sam raz na rozgrzewkę. Druga 15km, nieco ambitniejsza. Częściowo pokrywają się z typowymi trasami Mazovii i Poland Bike'u w tych okolicach. Start obu na styku Pożaryskiego i Traktu Napoleońskiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.