zemer Napisano 30 Maja 2018 Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Witam wszystkich FORUMOWICZOW Jest to moj pierwszy post wiec admina, prosze o wyrozumialosc Pisze do was poniewaz potrzebuje pomocy. Ostatnio zakupilem uzywany rower TREK X700 NAVIGATOR. Bardzo chcialem dowiedziec sie z jakiego roku jest ten model, poniewaz sprzedajacy nie ma zielonego pojecia. Ja przekopalem googla do 10 wyniku i niestety nie znalazlem zadnej informacji na temat tego roweru. Bede wdzieczny za JAKAKOLWIEK POMOC Pozdrawiam was i sciska i z gory dziekuje za pomoc. Roewrrowy Freak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 30 Maja 2018 Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 (edytowane) https://archive.trekbikes.com/us/en/2010/trek/x700e#/us/en/2010/trek/x700e/details Chyba ten model, kilka rzeczy zostało zmienionych przez właściciela. Edytowane 30 Maja 2018 przez SoloTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zemer Napisano 30 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 (edytowane) no wlasnie nie wiem czy ten :)))) tez to znalazlem ale mistrzowie marketingu nie wrzucili zadnego zdjecia wiec nie wiem x700 wedlug strony treka wystepowal w 2008, 2010, 2012 itd ale zero zdjec.... PS. Solo TM, czy mozesz napisac co wedlu ciebie zostalo zminienine ? Edytowane 30 Maja 2018 przez zemer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 30 Maja 2018 Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 (edytowane) 2008 rama carbon, 2012 ma coś ( już nie pamiętam, co też nie pasuje ) Edytowane 30 Maja 2018 przez SoloTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zemer Napisano 30 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 czyli mozna rzec ze na 99% to rocznik 2010, no ni to mi musi wystarczyc dzieki i pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 30 Maja 2018 Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Jeśli faktycznie to 2010 to zmienione zostało : Korba, widelec przód, hamulce. Musiałbym więcej zdjęć Twojego roweru zobaczyć i ciągle nie mam pewności czy to faktycznie 2010 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi