indus Napisano 30 Maja 2018 Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Witam, znalazłem na aliexpress takie etui: https://pl.aliexpress.com/item/ROCKBROS-Sport-Bike-Bicycle-Front-Bag-5-8-Touchscreen-For-Mobile-Phone-Cycling-Bags-MTB-Mountain/32760572828.html u nas tylko na alledrogo i bez faktury http://allegro.pl/rockbros-torba-rowerowa-sakwa-na-rame-na-telefon-i7286079745.html Miał ktoś z tym do czynienia ? Chodzi o jakoś wykonania bo sam kształt i sposób chowania telefonu mi odpowiada. Kwestia samego wykonania i jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 30 Maja 2018 Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Rękawiczki miałem, rozleciały się dość szybko, kumpel ma okulary i podwójnie wszystkie światła w nich widać nocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 30 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Hahaha dobre, trzeba uważać przy podwójnych światłach, bo będzie jechał bez okularów i z przyzwyczajenia będzie chciał minąć rowerzystów środkiem Jakie inne etui polecicie na kierownicę na telefon? Tak żeby power bank też się zmieścił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 30 Maja 2018 Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 No te okulary maja mega grube soczewki i pewnie są 2 warstwy za sobą źle zgrzane/sklejone czy cokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 30 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Z racji tego że nie znalazłem lepszej alternaywy zamówiłem etui na kierownicę, jeżeli będzie kiepskiej jakości to je zwrócę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 30 Maja 2018 Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Ja mam torbę na ramę RockBros is jestem zadowolony, pozszywane całkiem dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 mam podsiodłówkę. Jak za tą kasę do daje radę , po roku w warunkach błota, kurzu, myjki ciśnieniowej czy zwykłego węża z wodą trzyma się i nic się nie rozwaliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 4 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Nabyłem Rockbros i powiem Wam że jestem w szoku, jakość rewelacyjna to jest to o co mi chodziło!! Jakość naprawdę mistrzowska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszk Napisano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 A powiedz, jak jest z dopasowaniem telefonu? Mam na myśli falującą folie od etui nad ekranem smartfona. Bo sam się zastanawiam nad etui i tak myślę czy brać szczelne czy bez ochrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.