Piotr21 Napisano 29 Maja 2018 Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 Jaki polecacie silnik w przednie koło, moc może być mała, ale żeby wspomagał chociaż trochę przy 45km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 30 Maja 2018 Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Wspomaganie jest do 28 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr21 Napisano 30 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Nie wiem czy się dobrze rozumiemy, bo nie chodzi mi o blokady i przepisy tylko do jakich prędkości może rozpędzić się taki silnik z modułem bez blokad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Maja 2018 Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Z tego co się orientuję, jawne ( i te mniej jawne też) pytania związane z świadomym łamaniem prawa nie są zbyt mile widziane na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr21 Napisano 30 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Ja nie chcę łamać prawa, bo jeżdżąc po bezdrożach lub torze nie obowiązują przepisy ruchu drogowego, nawet taka firma jak Ecobike w niektórych modelach udostępniła możliwość odblokowania mocy silnika powyżej 250W i wspomagania powyżej prędkości 25km/h z poziomu wyświetlacza jednocześnie udzielając informacji o przestrzeganiu i stosowaniu się do przepisów w ruchu drogowego. W rowerze którego chcę zmodyfikować używam głównie w terenie nawet mam opony terenowe które jadąc po asfalcie powyżej 35km/h strasznie hałasują. Dlatego też interesuje mnie silnik w przednie koło, bo w tylnym może nie wytrzymać poza tym na dwa koła napęd lepiej sprawdzi się w trudnym terenie. Dlatego nie potrzebuję dużej mocy silnika tylko wyższych obrotów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi