KuLa2030 Napisano 4 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Maki gdybyś oglądał wiadomości to byś wiedział ze w niektorych rejonach Polski wiał silny wiatr i padał snieg a co za tym idzie ... ? Raczej zaspy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Ja taką glebę jak ty opisałeś walnąłem latem. Jechałem asfaltową drogą skręcałem w prawo i na skręcie wcisnąłem przedni hamulec żeby dohamować. A że było na tej drodze odrobine piachu to mi koło wpadło w poślizg i rzecz jasna się przewróciłem. Najśmieszniejsze w tym było to, że za mną jeszcze skręcała karetka pogotowia, z której od razu wyskoczyli dwaj medycy i lekarz z pytaniem czy mi się nic nie stało. Ja szybko się podniosłem i odjechałem ze wstydem Co do zimy w Łodzi to też dzisiaj nas ładnie zasypało i chyba będzie trzeba pomyśłeć nad założeniem opony zimowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 4 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Heh Pixon to byłes ubezpieczony Tak powinno byś za kazdym razem że nie trzeba czekać na karetkę heh No lepiej pomyśleć o zimówce by wrócić całym do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Dzis pojechałem sobie skakac wszystko ałdnie słoneczko swici dojeżdzam z kumplem na miejscówe atam śneizyca sie zerwała. Grunt ze w lesie to było ale i tak wysoko... to po 1 h jazy wyglądamy jak zimowe ludki:P Pierwsza gleba to było wylecenie z bandy ale nie moje:P Potem jak drftowaliśmy to gleba za glebą leciały:p A najlepsza byał taka ze jechałem po prostej i ni z tego ni z owego leżałem już na boku:D Wtedy dostałem ataku śmiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.