Mat_Jankowski Napisano 28 Maja 2018 Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 Witam, mam gazelle Orange Nexus 7. Niestety kierownicy nie jest w najlepszym stanie i ma kilka otarć i zadrapań. W jaki sposób ją oczyścić aby nie zniszczyć? Czy wystarczy papierem ściernym i wypolerować? Czy ona ma jakąś powłokę którą należy potem nałożyć? Będę wdzięczny za wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Maja 2018 Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 Wrzuć zdjęcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernestowski Napisano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 Ja mam Gazelle Chamonix. Kierownica wygląda na aluminiową, ale w miejscach zarysowań koroduje. Dlatego sądzę, że kierownica jest stalowa, ale pokryta warstwą aluminium lub podobnym lakierem. Jeśli tak jest to polerowanie zbytnio nie pomoże, a wręcz zaszkodzi. Ostatecznie, jak wygląd bardzo przeszkadza, możesz zeszlifować głębsze rysy i pomalować kierownicę, albo szybciej i niekoniecznie drożej kupić nową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.