WielkieElo Napisano 27 Maja 2018 Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 Witam, Mam zamiar kupić ramę ns decade(lud dartmoor t6p) , chciałbym tam wsadzić amor 130-140 skoku , przerzutke tak żeby tez dosyć wygodnie się jeździło , i tu moje pytanie , czy ze sztycą regulowaną nie wyglądałby śmiesznie ? Wiem że pytanie jest trochę głupie , ale lubie sobie poskakać ale chciałbym tez żeby jeździło się dość wygodnie z góry sorki za interpunkcje ( jestem dyslektykiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Maja 2018 Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 Co to jest sztyca regulowana? Amortyzowana czy opuszczana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_zwolinski Napisano 29 Maja 2018 Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 Sztyca regulowana w rowerze do dirtu to już kuriozum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi