igo973 Napisano 26 Maja 2018 Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Witam, jaką lampkę w cenie do 50 zł byście polecili? Będzie ona głównie służyć do jeżdżenia po ulicach i drogach polnych. Za odpowiedzi dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shrink Napisano 26 Maja 2018 Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Ulice w mieście są raczej oświetlone przez latarnie, tak więc każda tania lampka pozycyjna wystarczy, aby być widocznym. Natomiast polne drogi w nocy to całkiem inny świat. Obawiam się, że w cenie do 50 zł nie dostaniesz żadnej lampki zapewniającej sensowne i skuteczne oświetlenie, nawet od Chińczyków. Inna sprawa, że takich pytań na forum są setki. Można poszukać. Ja odpisałem, bo miałem humor, reszta najprawdopodobniej zignoruje Twoje pytanie, co mnie nie zdziwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 26 Maja 2018 Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 nom za taką kwotę szału nie ma, chyba że zwykły Convoy S2+ od chinoli, ale doliczyć do tego ładowarkę ogniwa to za mały budżet , znowu bez moda to będziesz oślepiać wszystkich i mieć takie sobie tryby . Lampki na 3AAA to już trochę przeżytek. z 200zł i masz fajny zestaw do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 30 Maja 2018 Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 ja kupiłem convoya S2+ ale cena zdecydowanie wyższa, chyba że kupisz u chinczyka, chodzą coś ok 15$, do tego załatwisz sobie ogniwo ze starej baterii do laptopa, do tego dorzucisz niedrogi uchwyt i tanią ładowarkę i myślę że w 80 PLN się zmieścisz tylko poczekasz sobie kilka tygodni na dostawę, ewentualnie szukaj u polskich sprzedawców, allegro, dymcio111, dariusz ze światełek i wiele innych, ja kupiłem w bestbuy24h 2 latarki ale u nich pewnie nie dostaniesz za 50 pln nic dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turtles86 Napisano 30 Maja 2018 Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Jaką polecacie ładowarke do Convoya : - Ładowarka dwukanałowa automatyczna Heseny HXY-2A czy - Ładowarka/Power-Bank dwukanałowa USB LiitoKala Lii-202 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 30 Maja 2018 Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 2 minuty temu, turtles86 napisał: Jaką polecacie ładowarke do Convoya : - Ładowarka dwukanałowa automatyczna Heseny HXY-2A czy - Ładowarka/Power-Bank dwukanałowa USB LiitoKala Lii-202 lepsza Lii202 i ładuje prawie wszystko, tylko ma sam kabel microUSB, do pełni mocy potrzeba zasilacza min. 2A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.