Smutny Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Podczas mojej choroby zmontowalem filmik mojego "temu" bikowego (: mam nadzieje ze bedzie sie podobalo http://video.google.pl/videoplay?docid=329...350010614&hl=pl aaa.. i slowa krytyki mile widziane w koncu to 1 filmik (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 hahahaha Normalnie padłem ze śmiechu, łep mnie boli. A czym wy sie zajmujecie jazdą na rowerze czy chlaniem?? :030: :030: :030: Bo nie rozumie :eek: Ale faza ja nie moge <hahaha> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 hmm.. ogolnie w dzien jazda na rowerze... a after bike... (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 fajna muza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Heh 1 filmik i bardzo Pozytywnie się oglądało , wszystko fajnie skonstrułowane i muzyka super dobrana Heh Super było ,,after bike " i ten moment na początku gdy rower sam leciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkv Napisano 6 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Najbardziej podobała mi sie scenka, jak koleś zrezygnował z skoku i rowerek poleciał sobie sam A tak to nudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witcher Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Keipska jakość, ze scenariuszem też średnio, jedyne co można uznać za dobre to lot samotnego bike. P.S. Freezer (czy jak to się pisze) nie jest wódką, więc nie mówcie o popijaniu wódki wódką, poza tym w cale tak dużo tego nie pociągnął, żeby go wielkim kozakiem nazywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 10 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ehh takie czepianie się czego Ty wymagasz od kogoś kto nie ma o tym pojęcia że będzie to jak ,,TITANIC" mnie się własnie w tym filmie podoba ta prostota . joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bert Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 fajny filmik jak na początek faktycznie ciekawy był ten lot roweru (łądnie równo poleciał w przeciwieństwie do właściciela ) no poza godzinami to każdy robi to co lubi (jak się nie ma co się lubi to się pije co się ma) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Co wy gadacie o ładnym locie roweru... My wczoraj swoje z 2 metrówych speedjumpów na odległsoć 3 m puszczaliśmy i ładnie latałay wraz z lądowaniem:D Ażpogiołem klamke bo wjechałechał w koelge:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkv Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 A co kolega miał pogiętego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Nudny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano 16 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Keipska jakość, chcesz moze jakosc DV ? (: tylko nie wiem komu sie bedzie sciagac bo to wyjdzie sporo mb (: czy nawet gb (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.