jaro_c4 Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 (edytowane) Hej, Który będzie lepszy? Już byłem nastawiony na Orkana 5 z 2016 roku (bo taki dostępny poniżej 3k) aż tu nagle pojawiła się opcja Giant Roam 0 też z 2016 roku. Giant droższy o 150zł. Edytowane 24 Maja 2018 przez jaro_c4 doprecyzowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JGR Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Lepszy? Pojęcie względne. Weź ten który Ci się bardziej podoba lub/i jest wygodniejszy pod kątem pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszon Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 a ja polecam merida crosway od 100 w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 24 Maja 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Romet ma np. wyższy model amorka, a w dodatku powinien być on powietrzny z tego co pamiętam, podczas gdy Giant ma sprężynowca. Giant jednak bardziej wyględny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro_c4 Napisano 24 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Na wyglądzie mi nie zależy. Nawet lepiej jak brzydszy bo wtedy mniej "chodliwy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 28 Maja 2018 Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 W dniu 24.05.2018 o 22:47, jaro_c4 napisał: Na wyglądzie mi nie zależy. Nawet lepiej jak brzydszy bo wtedy mniej "chodliwy" W zasadzie można powiedzieć, że jest to zaleta Mam Orkana z 2016 r. i mogę potwierdzić, że ma powietrzny amortyzator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro_c4 Napisano 30 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Zamówiłem Orkana. Dam znać jak już przyjdzie. Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JGR Napisano 30 Maja 2018 Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 11 godzin temu, jaro_c4 napisał: Zamówiłem Orkana. Dam znać jak już przyjdzie. Dzięki za odpowiedzi. Dobra decyzja. Ja jestem mega zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro_c4 Napisano 4 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Orkan przyszedł. Super wygląda i jeździ. Jedyne co mnie denerwuje to tylko jedno miejsce na bidon. Przyzwyczajony jestem do 2ch. Trzeba poszukać jakiś zipów na uchwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi