Green_Pavel Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Gdzie w centralnej Polsce mogę się udać do dobrego fittera? Zależy mi też na analizie 3d. Zaznaczam iż mam rower, ale podejrzewam jego rozmiar za zły, a więc chciałbym najpierw dokonać pomiaru jaki powinien być rozmiar a potem cała reszta. Po prostu wszystko od zera, czyli tak jakbym nie miał roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Bike Fit nie do końca służy do dobrania rozmiaru, a bardziej do dostosowania już swojego własnego roweru bardziej na miarę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 A jak po fittingu okaze sie, ze obecna rama jest za mala, za duza? Dopasowuje sie geometrie i ustawienia pod siebie, a nie odwrotnie. Nie odpowiem na zadane pytanie ale zbytnio nie patrz na metody, 3d itp, bo kluczem do dobrego fittingu jest doswiadczony fitter, reszta to tylko narzedzia. Szukaj kogos sprawdzonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 8 Czerwca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 W dniu 24.05.2018 o 12:53, Green_Pavel napisał: Gdzie w centralnej Polsce mogę się udać do dobrego fittera? Sprecyzuj zasięg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green_Pavel Napisano 1 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Łódzkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.