Marakana Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Witam bardzo serdecznie wszystkich forumowiczów, jeśli wybrałem zły dział to przepraszam. Znalazłem rower u babci w stodole i chciałem się dowiedzieć co to za rower? Nie posiada on żadnych naklejek. Załączam trzy zdjęcia i bardzo proszę o jakieś informację, może ktoś z was będzie wiedział z czym mam do czynienia. Pozdrawiam i dziękuje za każdą odpowiedz. PS na ramie widać napis 1984 oraz jakiś numer identyfikacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Wygląda jak:nie pij wódki nie pij wina kup se rower" Ukraina".Siodło i bagażnik nie pochodzi z owego modelu,jakiś składak albo rodzima myśl techniczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Jak wyżej - Ukraina. Jeśli pod kątem "unikatu" pytasz to od razu odpowiem - wartość nawet po odrestaurowaniu niewielka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marakana Napisano 23 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 (edytowane) Nie zamierzam sprzedawać, chciałem po prostu dla siebie go odświeżyć kupić co potrzebne i jeździć, to wszystko Był jeszcze taki, ale tutaj wyraźnie widać, że to ukraina, data 1987 jak dobrze pamiętam. Edytowane 23 Maja 2018 przez Marakana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi