Knjaz Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Witam. Szukam nowego roweru dla siebie do wymienionej wyżej kwoty. Mieszkam w UK, więc najbardziej mnie interesują rowery, które można kupić wysyłkowo (tutaj hamulce są montowane odwrotnie). Dotychczasowy rower, to Kross Level A6 2009 18 cali. Z perspektywy czasu uważam, że była za duzam, docelowo chce wrócić do jazdy, ale bardziej rekreacyjnej, a nie ciężkie treningi. Dotychczasowo zastanawiałem się nad Rose Solo 3 i Solo 4. Na korzyść Solo 3 cena, na korzyść Solo 4 osprzęt ale jemu brakuje z tyłu sztywnej osi. Czy w tej cenie mogę znaleźć podobny rower, ale z obiema osiami sztywnym? Wzrost 170,waga (jak się nażrę) 74kg. Przekrok 75cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 23 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Do zamkniecia, zly dzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi