Trev533 Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 (edytowane) Dzień dobry mam pytanie gdzie moge kupić rame Kross sign Fr1 nową bo nie mam pojęcia. Prosze o szybką odpowiedź ponieważ mam zamiar złożyć rower na tej ramie. Edytowane 23 Maja 2018 przez Trev533 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabuz Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Myślę, że będzie ciężko kupić nową ramę roweru z przed 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trev533 Napisano 23 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Tak mi się też wydaje ale można spróbować kupić Fr 2 też spoko. Dobrym rozwiązaniem jest kupić fajną ramę i rower z OLX i przełożyć do ramy części a tamtą ramę sprzedać tak mam zamiar zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_zwolinski Napisano 31 Maja 2018 Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 Fantastyczny plan, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi