KarolekKrasek Napisano 22 Maja 2018 Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Hejka. Zarysowałem sobie ramę roweru. Czy możecie polecić jakiś środek, marker itp., czym to zakryć i zabepieczyć przed korozją ? Duży uszczerbek to nie jest, ale chodzi o względy estetyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 22 Maja 2018 Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Zrobić rysę symetrycznie po drugiej stronie. Pierwsza rysa boli, ale każda następna napawa lekką dumą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolekKrasek Napisano 22 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Ale ja jestem na etapie bólu Coś, ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrVoodoo Napisano 22 Maja 2018 Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Może taką kredką do samochodu spróbuj?https://allegro.pl/kategoria/usuwanie-rys-kredki-pisaki-253308?order=m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 22 Maja 2018 Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Rysa na ramie na bazie modelu Kubler-Ross: zaprzeczenie - nie to nie mogło się stać, nowa rama, taka śliczna gniew - ja pi...le, k...a, niech to .... targowanie się (negocjacja) - chociaż może tergo nie widać, nakleję coś sobie tutaj depresja - poleruje i nie schodzi, jak zamaluje to widać akceptacja - ale rower jeździ, olać rysę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KurczakNorris Napisano 22 Maja 2018 Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 rambolbambol, Ty psychologiem jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 22 Maja 2018 Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Albo spróbować użyć lakieru zaprawkowego. Wygląda podobnie jak lakiery do paznokci naszych piękniejszych połówek. Niestety pewnie słabsze niż te ich wynalazki Gdzieś czytałem na forum że używają od biedy lakier do paznokci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 22 Maja 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 2 godziny temu, KarolekKrasek napisał: czym to zakryć i zabepieczyć przed korozją Stalowego rumaka masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.