tynka Napisano 22 Maja 2018 Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Cześć, Polecicie mi dobry kask i rękawiczki, ewentualnie firmy, które są warte uwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 22 Maja 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Mtb, szosa? Przedział cenowy? https://www.dadelo.pl/kask-giro-fathom-2015-pd3980/?v_Id=95314 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tynka Napisano 22 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 MTB ale dopiero początek, do 300 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 22 Maja 2018 Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 rekawiczki pelne czy bez palcow? jak pelne to Speca polecam: http://allegro.pl/specialized-bg-gel-rozmiar-xl-dlugie-i7125769314.html?reco_id=712ff360-5d98-11e8-a21f-246e96847ea0&bi_s=archiwum_allegro&bi_m=reco&bi_c=Product&#thumb/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek63 Napisano 22 Maja 2018 Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Ja mogę Ci polecić ten kask https://www.mikesport.pl/bell-mtb-traverse-bel-7087809-kask-rowerowy-gloss-hibiscus-black.html,kupiłem i nie żałuję.Na zdjęciu nie widać siateczki przeciw owadom,w rzeczywistości jest.Z rękawiczek to Chiba gel comfort,super sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tynka Napisano 22 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Uuuuu super ten kask, chyba wezmę bo cena super- dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek63 Napisano 22 Maja 2018 Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Tylko zwróć uwagę na kolor,to jest hibiskus.Czyli coś koło koralu,tak żona go określiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 22 Maja 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Bieniasz jeździ w różowym. I wygrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 22 Maja 2018 Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 2 godziny temu, tynka napisał: chyba wezmę bo cena super Koniecznie przymierz kask przed zakupem, bo tylko dobrze dopasowany naprawdę chroni głowę, wygląd i cena choć ważne są drugoplanowe. Jeżeli nie możesz w pobliskim sklepie przymierzyć takiego samego modelu, to chociaż przymierz inny podobny model tego producenta, Bell słynie raczej z kasków na szerokie głowy. Zwróć uwagę że w linku od Jurek63 dostępny jest rozmiar 54-61 cm, więc tak naprawdę będzie on dobry dla kogoś z obwodem głowy 59-60 cm. Oczywiście, ktoś kto ma rozmiar głowy 54-57 cm jakoś tam dopasuje ten kask do siebie, ale będzie on miał tendencję do przesuwania się, i co bardzo prawdopodobne, będzie opadał na okulary wciskając je nieprzyjemnie w policzki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek63 Napisano 22 Maja 2018 Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 5 minut temu, michuuu napisał: Bieniasz jeździ w różowym. I wygrywa. Ale wisz ,kobitki inaczej patrzą na kolory . Waza spokojnie,ja mam 56 cm obwodu i kask leży idealnie.Zresztą Koleżanka jest z Krakowa,sklep jest na miejscu więc nie ma problemu z przymiarką . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tynka Napisano 22 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Bardzo Wam wszystkim dziękuję! Oczywiście, jestem z Krakowa, więc to żaden problem, podjadę i przymierzę! Pozdrawiam Was wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.