dovectra Napisano 30 Maja 2018 Napisano 30 Maja 2018 11 godzin temu, Track napisał: Nie wiem jak można porównywać Tarcze SM-RT 76 i SM-RT30 skoro pracują na innym kształcie klocka i całkowicie innym zacisku(mowa o hamulcach shimano) 10 godzin temu, Dokumosa napisał: Porównujemy różne tarcze na tym samym zacisku No właśnie akurat u mnie to nie shimano tylko budżetowy promax na organikach. A Autor chce magury mt xx z nimi żenić.
Goldenboi Napisano 30 Maja 2018 Autor Napisano 30 Maja 2018 Ja tylko pytam, dla mnie blacha to blacha
przemokolarz Napisano 4 Czerwca 2018 Napisano 4 Czerwca 2018 W dniu 25.05.2018 o 10:57, Biesz766 napisał: Przód na pół mocy raz się uda, drugi raz się uda, trzeci też się uda, ale 25 już nie i pójdzie full hampel, a potem będzie więcej bubu z tego będzie niż z całego zdarzenia było by bez hamowania. Awaryjnie tylko tył na maks. i przód 50% ( na oko, aby nie full ) jak już tył uruchomiony i nigdy nie zdarzyło mi się niewyhamować. Doświadczenie i pamięć mięśniową, tyle wystarczy by wychamować awaryjnie. Z tego co piszesz to wnioskuję, że brak Ci jednego i drugiego więc wymiana hebli poprawi niewiele, za 25 razem i tak przeleciał przez kierownicę bo przekroczysz te magiczne 50%.
Mod Team sznib Napisano 5 Czerwca 2018 Mod Team Napisano 5 Czerwca 2018 Jako że sensowne wypowiedzi już się w temacie nie pojawiają, za to zrobił się głupi offtop, zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.