Skocz do zawartości

[luźne spodnie MTB] Szorty MTB do 200 zł

Track

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowanie popieram przedmówcę z propozycją Endury - sam mam Singletrack 3/4 od kulku lat i niemal nie do zdarcia ;-)
Natomiast od zeszłego sezonu jeżdżę jeszcze w spodenkach z Decathlonu MTB 900 B'TWIN, jako zamiennika i też dają radę.
(jazda około 90 min w terenie)

• Mod Team

Nie ma to jak prosić o rade, a potem i tak zrobić po swojemu. Hummvee są w podobnej cenie i to są wypróbowane i sprawdzone przez wielu szorty. Te Silvini źle nie wyglądają (bo w sumie to bezczelna zrzynka z Hummvee), ale jak z jakością to wielka niewiadoma.

8 godzin temu, sznib napisał:

Do 200pln nie kupisz, ale te Silvini co wybrałeś kosztują 245pln, nie 200. Hummvee kupisz za 25pln więcej.

http://www.bikeatelier.pl/odziez-kaski-buty/spodenki/szorty-endura-hummvee-czarne

Dodatkowo w komplecie z Humvee masz wewnętrzne bokserki z wkładką, w Silvini nie ma.

Ceny Silvini Rango zaczynają się od 200 zł, ja kupiłem za 208 a wkładka nie jest mi potrzebna.

12 godzin temu, jakubo1313 napisał:

Na stronie Endury też masz promocje i  możesz sprawdzić
https://www.endurastore.pl/szorty_singletrack_iii_(wkladka_mesh_liner_w_zestawie),29,550.html

Pionowe zapięcia w dolnych częściach spodni w ogóle do mnie nie przemawiają. Mimo iż kupiłem Silvini Rango mam w zamiarze upolować Endrę Hummvee w dobrej cenie. Pozdrower.

8 godzin temu, Track napisał:

Pionowe zapięcia w dolnych częściach spodni w ogóle do mnie nie przemawiają. Mimo iż kupiłem Silvini Rango mam w zamiarze upolować Endrę Hummvee w dobrej cenie. Pozdrower.

Te pionowe zapięcia to "rozpięcia" czyli możesz otworzyć jakby szczelinę z siatką w celu lepszego przewiewu - tak przynajmniej jest w wersji 3/4

Witek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...