Track Napisano 18 Maja 2018 Udostępnij Napisano 18 Maja 2018 Witam, tak jak w temacie szukam krótkich, luźnych spodenek mtb, bez wkładki, z dużą ilością kieszeni. W oko wpadł mi ten model https://www.silvini.pl/męskie-spodnie-mtb/924-rango-mp857.html Polecicie coś w tym stylu, rozmiar musi być w granicach 104-110 cm w pasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 19 Maja 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Endura Humvee i będziesz zadowolony. Ewentualnie Singletrack. Bardzo porządne gacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubo1313 Napisano 19 Maja 2018 Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Zdecydowanie popieram przedmówcę z propozycją Endury - sam mam Singletrack 3/4 od kulku lat i niemal nie do zdarcia ;-) Natomiast od zeszłego sezonu jeżdżę jeszcze w spodenkach z Decathlonu MTB 900 B'TWIN, jako zamiennika i też dają radę. (jazda około 90 min w terenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haitz Napisano 19 Maja 2018 Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 A ja polecam podróbe tld moto z aliexpress. Jak pamiętam to kosztuje 130zł, a już u kilku znajomych trzyma pare sezonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warthog Napisano 19 Maja 2018 Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Endura Hummvee - mam 2 pary i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Track Napisano 19 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Dzięki za wszelkie odpowiedzi, jednak wybór padł na Silvini Rango MP857 za sprawą ceny i dopasowania względem rozmiaru. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 19 Maja 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Nie ma to jak prosić o rade, a potem i tak zrobić po swojemu. Hummvee są w podobnej cenie i to są wypróbowane i sprawdzone przez wielu szorty. Te Silvini źle nie wyglądają (bo w sumie to bezczelna zrzynka z Hummvee), ale jak z jakością to wielka niewiadoma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Track Napisano 19 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 @sznib poproszę o linka do Hummvee w cenie 200 zł rozmiar w pasie 104-110cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 20 Maja 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Do 200pln nie kupisz, ale te Silvini co wybrałeś kosztują 245pln, nie 200. Hummvee kupisz za 25pln więcej. http://www.bikeatelier.pl/odziez-kaski-buty/spodenki/szorty-endura-hummvee-czarne Dodatkowo w komplecie z Humvee masz wewnętrzne bokserki z wkładką, w Silvini nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubo1313 Napisano 20 Maja 2018 Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Na stronie Endury też masz promocje i możesz sprawdzićhttps://www.endurastore.pl/szorty_singletrack_iii_(wkladka_mesh_liner_w_zestawie),29,550.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Track Napisano 20 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 8 godzin temu, sznib napisał: Do 200pln nie kupisz, ale te Silvini co wybrałeś kosztują 245pln, nie 200. Hummvee kupisz za 25pln więcej. http://www.bikeatelier.pl/odziez-kaski-buty/spodenki/szorty-endura-hummvee-czarne Dodatkowo w komplecie z Humvee masz wewnętrzne bokserki z wkładką, w Silvini nie ma. Ceny Silvini Rango zaczynają się od 200 zł, ja kupiłem za 208 a wkładka nie jest mi potrzebna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Track Napisano 20 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 12 godzin temu, jakubo1313 napisał: Na stronie Endury też masz promocje i możesz sprawdzićhttps://www.endurastore.pl/szorty_singletrack_iii_(wkladka_mesh_liner_w_zestawie),29,550.html Pionowe zapięcia w dolnych częściach spodni w ogóle do mnie nie przemawiają. Mimo iż kupiłem Silvini Rango mam w zamiarze upolować Endrę Hummvee w dobrej cenie. Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubo1313 Napisano 21 Maja 2018 Udostępnij Napisano 21 Maja 2018 8 godzin temu, Track napisał: Pionowe zapięcia w dolnych częściach spodni w ogóle do mnie nie przemawiają. Mimo iż kupiłem Silvini Rango mam w zamiarze upolować Endrę Hummvee w dobrej cenie. Pozdrower. Te pionowe zapięcia to "rozpięcia" czyli możesz otworzyć jakby szczelinę z siatką w celu lepszego przewiewu - tak przynajmniej jest w wersji 3/4 Witek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Track Napisano 23 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 A widzisz, w rango te rozpięcia są w środkowo - bocznej części nogawki, dodatkowo trzy pary kieszeni, co dla mnie jest dodatkową zaletą. Ogólnie fajne gatki, starannie wykończone, a jak z trwałością - to już nie w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.