turtles86 Napisano 17 Maja 2018 Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Nowy licznik po długim ustawianiu czujnika przestał działac po 30 min jazdy. Dziś od rana próbuje go ustawic i nie reaguje. Miał ktos podobny problem, to popularny licznik https://www.dadelo.pl/licznik-sigma-base-1200-wl-pd1596/?v_Id=77485 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 17 Maja 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Wyjmij i włóż baterię na początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turtles86 Napisano 17 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Nic z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 17 Maja 2018 Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Ja miałem podobny przypadek ale z wersją przewodową. W czasie jazdy się resetował do ustawień fabrycznych. Wymiana baterii nic nie pomogła. Reklamowałem. Wymienili na nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turtles86 Napisano 17 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Już działa. W czesniej miałem go zamontowanego na mostku. Wyczytałem na innym forum ze licznik musi byc po stronie czujnika. Przełożyłem licznik na kierownice po stronie czujnika. Cyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.