Skocz do zawartości

[Hak tylnej przerzutki] do ramy VAN Tuyl THE Element

markbajk8009

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów kolarstwa szosowego.:D

Kupiłem pierwszą szosę używaną jak w tytule na osprzęcie Ultegra i w serwisie rowerowym do którego zawiozłem moją szosę okazało się ,że ma nie oryginalny założony hak do tylnej przerzutki,którą się montuje do ramy.Proszę o pomoc ponieważ wysyłałem zapytanie do Holandii do sklepy to się okazało,że chyba się zbankrutowała marka tych rowerów VAN TUYL i nie odpowiadają na maila.Byłem serwisie rowerowym AIR BIKE w Warszawie i Panowie nie mogli dobrać z katalogu Marwi.Mógłbym oddać sprzedawcy

ten rowerek,701433399-5-644x461-van-tuyl-s.jpgale jeżdzi mi się super bo nieświadomie zrobiłem 120km (3 dni po 40km) i dopiero w serwisie po zdjęciu koła stwierdzili,że hak jest nie oryginalny i może uszkodzić ramę (carbon).Proszę o pomoc gdzie jeszcze mogę kupić taki hak.

Oto fotka ramy i mojej szosy.

443-3.jpg

A jak wygląda hak teraz? Możesz wrzucić zdjęcie osobno i zamontowanego do ramy?

Który AirBike? Bo jeżeli na Ostrobramskiej to odnoszę wrażenie że pracują tam ludzie którzy mają średnie pojęcie co robią. Tylko jeden z całej ekipy wydawał się zorientowany co się dzieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...