SimonConqueror Napisano 15 Maja 2018 Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Nie mam zielonego pojęcia który rozmiar będzie bardziej odpowiedni dla mnie S czy M. Tak jak w tytule mam 170cm wzrostu i jestem raczej drobnej postury. Żeby nie było patrzyłem na różne wykresy od dartmoora itp. no i właśnie mój wzrost jest na pograniczu między tymi dwoma rozmiarami i nie wiem co mam zrobić. Mam nadzieję że ktoś rozwieje moje wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 15 Maja 2018 Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Primal ma niski przekrok więc się zmieścisz na M ale jak chcesz roweru używać zgodnie z przeznaczeniem (Trail i lekkie enduro) to rozmiar mniejszy moim zdaniem lepiej się sprawdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimonConqueror Napisano 15 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Okej dzięki, wezmę to pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.