grabek Napisano 15 Maja 2018 Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Witam, chcę zmienić skok w RS Pike, więc czeka mnie zakup airshafta, ale znalazłem to: upgrade. Różnica w cenie nieduża. Czy to zastępuje airshafta? Czy sama wymiana lewej strony bez upgrade tłumika ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 15 Maja 2018 Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 takie coś potrzebujesz tak? W sklepie który ma dostęp do harfy zapłaciłem nie całe 40zł, więc różnica jest spora . A tak w ogóle to pierwsze widzę upgrade kit na debonair i ciekawe jak to działa i czy coś to zmienia. Jeśli byś kupił to miło było by gdybyś podzielił się wrażeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabek Napisano 15 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Potrzebuje całego air shafta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 16 Maja 2018 Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Faktycznie, nie wiem jak to nie zauważyłem. W takim przypadku to bym zaryzykował i wybrał debonair, ale lepiej byś się zastanowił czy teraz coś mu brakuje czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabek Napisano 16 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 No właśnie nie wiem czy mu brakuje. A to co pokazałeś czym jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 16 Maja 2018 Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Baseplate, ten element decyduje o skoku w moim przypadku Lyrik to 160/170/180, ten co podesłałem to jest chyba na 170. Jeśli chcesz podnieść o 10/20mm to takie rozwiązanie może być dobre . Ale przedtem należy sprawdzić jakie masz teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi