mikomtb Napisano 15 Maja 2018 Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Siema Od razu mówie, że jestem nowy na forum więc proszę wyrozumiałość... No, ale do rzeczy. Chodzi o to, że mniej więcej od wakacji jeżdże trochę "ostrzej" na rowerze i w tym celu kupiłem rower Kellys Whip 10 2017. No i problem polega na tym, że osprzęt przestał mi wystarczać, a nie chcę go ulepszać bo te ramy se lubiły ponoć pęknąć przy mocowaniu hamulca... Nie jestem może ciężki, no ale nie chcę ryzykować. Z tąd więc decyzja o zmianie roweru na lepszy. No i jako, że mieszkam w terenie gdzie jest sporo kamienistych tras to wpadł mi pomysł do głowy, żeby kupić fulla. I teraz mam spory dylemat czy wziąć jakiegoś starego dh typu np. Specialized Big Hit (https://www.olx.pl/oferta/specialized-big-hit-2-CID767-IDuh4td.html#b5e679ca6f) czy może lepiej jakiegoś HT? Dodam, że jeżdże bardziej fr niz dh i lubię sobie też czasem po mieście poskakać, dlatego mam dylemat co lepsze i czy ten big hit nie bedzie zbyt ciężki na hopy i miasto? Wiem, że najlepszym rozwiązaniem byłoby kupno roweru enduro albo typowej freeridowki, ale okolicy nie ma za bardzo nic na sprzedaż :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 15 Maja 2018 Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Do takiej jazdy tylko Full. Za taką kwote tylko używka i raczej 26 cali. Jesli chcesz coś lepszego to 5-7 k PLN w kole 27.5. Pomyśl o jakiś ratach 0% np Kross lub w 7 anna dla NS Bikes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikomtb Napisano 20 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 https://www.olx.pl/oferta/specialized-enduro-evo-rozmiar-m-caly-rower-CID767-IDn2Ewk.html A co myślicie o tym specu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi