Green_Pavel Napisano 15 Maja 2018 Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Czy jest ktoś w stanie powiedzieć w jaki sposób dokonuje się pomiaru prędkości a zarazem dystansu w liczniku Polar V650? Z gps czy z czujnika na kole? Może i jedno i drugie? I czy można założyć ewentualnie do tego licznika swoje czujniki BLE takie jak MAGENE GEMINI do pomiaru kadencji i prędkości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 15 Maja 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Tylko GPS. Musisz mieć czujniki wspierające technologie przesyłu po bluetooth. Twoje urządzenie nie ma protokołu ant+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green_Pavel Napisano 15 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Przecież piszę, że mam 2 czujniki Bluetooth smart MAGENE GEMINI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 16 Maja 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Skoro je masz fizycznie, no to jaki problem jest to sprawdzić? Nawet jeśli nie masz urządzenia idź do sklepu i poproś o możliwość sprawdzenia. Według mnie powinno to działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green_Pavel Napisano 16 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Taki problem, że właśnie tego urządzenia nie mam. Jakbym miał to bym się nie pytał. A w sklepie to sobie sprawdzisz. Albo nie mają na stanie a jak mają to licznik wyładowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.