Rp23 Napisano 14 Maja 2018 Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Witam, zauważyłem dzisiaj wyciek płynu z okolic pokrętła od ustawiania twardości amorka, czy jest możliwość zrobienia tego samemu? Rozważe każdą sugestie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 14 Maja 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Nie tyle twardości amorka a pokrętła tłumienia powrotu i platformy. Jeśli nigdy nie rozbierałeś tłumika to pozostaje wysłanie do serwisu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rp23 Napisano 15 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 A bez oleju mogę jeździć? Delikatnie oczywiście, do pracy muszę dojechać... Mam jakieś 5/6 km w jedną strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 15 Maja 2018 Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Jak nie masz innego roweru to wciśnij złożoną dętkę między wahacz a ramę i awaryjnie do pracy dojedziesz. A jak chcesz uratować damper to czym prędzej wyślij go na serwis i miej nadzieję, że jest co zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi