Gawel76 Napisano 14 Maja 2018 Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Dobry wieczór.Noszę się z zakupem bagażnika + sakwy na wyprawy rowerowe.Pytanie pierwsze mam takie otwory w ramie,rozumiem że są to standardowe otwory montażowe bagażnika Czy taki zestaw będzie dobrym wyborem http://www.go-market.pl/Rowery_i_akcesoria/Bagazniki_rowerowe/CO1012,Ar03,Bagaznik_rowerowy_tylny_Crosso,ar,products.xml http://www.go-market.pl/Rowery_i_akcesoria/Sakwy_rowerowe_przednie_i_tylne/CO1004,Ar01,Sakwy_rowerowe_zestaw_na_tyl__przod_Crosso_EXPERT_SMALL_40l,ar,products.xml Na chwilę obecną wybieram się na jakieś 10 dni.Noclegi w hotelach więc namiot i inne pierdoły do przykrycia odpadają.Sakwy mają pojemność 2x20L do tego jeszcze zabieram mały plecak.Poruszać będę się drogami publicznymi.Co myślicie o takim zestawie,ewentualnie może jakieś inne propozycję.Kwota do wydania ok 550 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 14 Maja 2018 Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Bagażnik jest w porządku. Masz chyba hamulce tarczowe, będziesz musiał pokombinować z adapterami żeby nie gryzł się z zaciskiem. Sakwy, które wybrałeś niby są w porządku..ale po pierwsze są niedostępne. No, a po drugie zaczął bym przygodę z sakwami do najbardziej popularnego modely Dry Big. Pojeździsz trochę to będziesz wiedział czy faktycznie potrzebne Ci jakiś wyższy model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 14 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Tak mam tarczowe,wiem że muszę dokupić adaptery.Dy Big też patrzyłem ale wizualnie mi nie pasują.Gdzieś w sklepie widziałem jeszcze dostępne czerwone tylko muszę poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 14 Maja 2018 Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Jak już brać wyższy model to wolał bym Experty. Trochę droższe ale to już wypas. No i może warto rozważyć wejście w Ortlieba. Za 500 zł idzie już kupić Back Rolle Plus, że o Clasic nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 14 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Dzięki, popatrzę i zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.