nexos Napisano 13 Maja 2018 Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Witam, jakiś czas temu zaliczyłem nie groźną wywrotkę na Giant Trance 3 2017. Ostatnio zauważyłem, że tylne koło jest przesunięte w stronę zacisku hamulca. Wahacz jest niesymetryczny i nie wiem, skrzywiłem coś czy to normalne? Mógłby ktoś wysłać zdjęcie centralnie od tyłu roweru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Maja 2018 Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Wstaw zdjęcie, bo ciężko zinterpretować co znaczy przesunięte w stronę zacisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexos Napisano 13 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Koło z lewej strony ma mniej miejsca niż z prawej, obręcz nie jest krzywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlaczka Napisano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 A sprawdzałeś czy osła jest prosta? Ja bym obstawiał, ze mogła się zgiąć przy wywrotce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.