bartekwitowski Napisano 13 Maja 2018 Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Cześć Po wyborze kasku czas na zapięcie. Nie wiem jednak w co warto zainwestować do 100zł. Lepiej w jakiś łańcuch czy u-lock ? Wiem że to nie jest dużo ale na tą chwilę mogę wydać tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 13 Maja 2018 Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Łańcuchy są wygodniejsze w obsłudze ale dają lepszą ochronę. Sam musisz zdecydować. D0 100 zł idzie już kupić całkiem przyzwoitego Ulocka, nie od razu trzeba kupować Kryptonite. Ja mam Tonyon, tani ulock ale robi dobre wrażenie. Żonie kupiłem AXA u230 , też wydaje się solidny..ale testów z nożycami nie robiłem więc trudno powiedzieć jak bardzo są skuteczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Track Napisano 13 Maja 2018 Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Także mam U-locka AXA Newton UL-230 kupionego coś za niecałe 80zł i mogę z czystym sumieniem polecić. Niedrogi z linką jest też Onguard PitBull DT 8005. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 14 Maja 2018 Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 @bartekwitowski zapięcie axa UL-230 ciekawe, ale osobiście wybrał bym Onguard np 8003, 8005, ewentualnie łańcuch, axa cherto compact Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.