majster Napisano 1 Listopada 2006 Napisano 1 Listopada 2006 http://wiadomosci.onet.pl/1427207,11,1,0,120,686,item.html uważajcie, bo od tego może zależeć nie tylko wasze zdrowie i życie ale także innych, często tych niczemu niewinnych
majster Napisano 1 Listopada 2006 Autor Napisano 1 Listopada 2006 dział faktycznie nie ten, ale jakoś trudno było mi to napisać w dziale nazwanym "dzwony wypadki hardcore".
QWEY564 Napisano 2 Listopada 2006 Napisano 2 Listopada 2006 Współczucie dla ojca... ech trzebauważać na drodze... Nie chciał bym być świadkiem takiej tragedii// |*|
Mod Team Odi Napisano 2 Listopada 2006 Mod Team Napisano 2 Listopada 2006 Nie chciałbym być w skórze tego ojca i przypadkiem spotkać tego gówniarza bo źle by się to skończyło. Taka tragedia przez zwykłą głupotę i nieuwagę.
GZA20 Napisano 2 Listopada 2006 Napisano 2 Listopada 2006 Wypek przez głupote....dzieciaki w wieku 11 lat są zwykle mocno nieostrozne. No i pewnie to dziecko w samochodzie nie było przepiete i nie miało fotelika . Niestety jadąc samochodem bardzo często widuje się że małe dzieci biegają po tylnej kanapie samochodów w ogole nie zabezpieczone
KuLa2030 Napisano 2 Listopada 2006 Napisano 2 Listopada 2006 CO ten ojciec musi czuć Szkoda gadać... [*]
Biera Napisano 2 Listopada 2006 Napisano 2 Listopada 2006 tym razem wypadek nie z winy rowerzysty... [*] ile jeszcze tego będziemy oglądać?
jurasek Napisano 2 Listopada 2006 Napisano 2 Listopada 2006 oddech kostuchy czułem na drodze już dwa razy temu koledze było przeznaczone ? [*]
Schwefel Napisano 2 Listopada 2006 Napisano 2 Listopada 2006 Ciekawe co będzie czuł ten 11 latek jak dorośnie. Przecież nieumyślnie doprowadził do śmierci innego dziecka. [']
Dexter_6669 Napisano 3 Listopada 2006 Napisano 3 Listopada 2006 a ja sie jeszcze zapytam co robiło to drzewo koło drogi??
Ślawus Napisano 3 Listopada 2006 Napisano 3 Listopada 2006 a ja sie jeszcze zapytam co robiło to drzewo koło drogi?? a ja tobie na to pytanie odpowiem: STAŁO (najwyraźniej tam zostało posadzone, nigdy nie widziałeś drzewa koło drogi?) nie zadawaj takich pytań.
KuLa2030 Napisano 3 Listopada 2006 Napisano 3 Listopada 2006 tym razem wypadek nie z winy rowerzysty... [*] ile jeszcze tego będziemy oglądać? Niemoge patrzeć na te komentarze do tej wiadmości na wp !!!!!! Ludzie nie przejmują sie tymi osobami kotrych dotknela tragedia ... gdy oni poczują to na własnej skorze to wtedy wie sie jakie to uczucie Mnie osobiście takie tragedie bolą i niemoge sobie wyobrazić jak czuje sie wtedy rodzina i bliscy Nie potrafie być obojętny wobec ludzi ... [*] [*]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.