majster Napisano 1 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 http://wiadomosci.onet.pl/1427207,11,1,0,120,686,item.html uważajcie, bo od tego może zależeć nie tylko wasze zdrowie i życie ale także innych, często tych niczemu niewinnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 1 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 1. Nie ten dział 2. Współczucia dla ojca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 1 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 dział faktycznie nie ten, ale jakoś trudno było mi to napisać w dziale nazwanym "dzwony wypadki hardcore". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Współczucie dla ojca... ech trzebauważać na drodze... Nie chciał bym być świadkiem takiej tragedii// |*| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 2 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Nie chciałbym być w skórze tego ojca i przypadkiem spotkać tego gówniarza bo źle by się to skończyło. Taka tragedia przez zwykłą głupotę i nieuwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Wypek przez głupote....dzieciaki w wieku 11 lat są zwykle mocno nieostrozne. No i pewnie to dziecko w samochodzie nie było przepiete i nie miało fotelika . Niestety jadąc samochodem bardzo często widuje się że małe dzieci biegają po tylnej kanapie samochodów w ogole nie zabezpieczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Przykra sprawa Wspolczucia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 CO ten ojciec musi czuć Szkoda gadać... [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 tym razem wypadek nie z winy rowerzysty... [*] ile jeszcze tego będziemy oglądać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 [*] myślę, że komentarz zbędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 oddech kostuchy czułem na drodze już dwa razy temu koledze było przeznaczone ? [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Ciekawe co będzie czuł ten 11 latek jak dorośnie. Przecież nieumyślnie doprowadził do śmierci innego dziecka. ['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_6669 Napisano 3 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 a ja sie jeszcze zapytam co robiło to drzewo koło drogi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 3 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 a ja sie jeszcze zapytam co robiło to drzewo koło drogi?? a ja tobie na to pytanie odpowiem: STAŁO (najwyraźniej tam zostało posadzone, nigdy nie widziałeś drzewa koło drogi?) nie zadawaj takich pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 3 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 tym razem wypadek nie z winy rowerzysty... [*] ile jeszcze tego będziemy oglądać? Niemoge patrzeć na te komentarze do tej wiadmości na wp !!!!!! Ludzie nie przejmują sie tymi osobami kotrych dotknela tragedia ... gdy oni poczują to na własnej skorze to wtedy wie sie jakie to uczucie Mnie osobiście takie tragedie bolą i niemoge sobie wyobrazić jak czuje sie wtedy rodzina i bliscy Nie potrafie być obojętny wobec ludzi ... [*] [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKS Napisano 3 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Straszne.. [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.