dawidw07 Napisano 12 Maja 2018 Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 Cześć, mam problem z błotnikiem tylnym model hammer 2 sde. Jest on mocowany na taki śmieszny pasek, który nijak nie siedzi sztywno zamocowany w ramie, tylko dynda. Nerwy opadają mi na takie rzeczy. Ktoś ma jakiś patent na to czy po prostu wyrzucić to do śmietnika? Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 12 Maja 2018 Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 pasek naciągnąłeś dobrze dookoła sztycy ? bo chodzi ci że błotnik jest luźno i nie trzyma ? czy że pasek za długi i lata ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidw07 Napisano 12 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 Staram się go naciągnąć jak najbardziej i tak zawsze jest luz, nie wiem co zrobić :/ I czy ktoś posiada błotnik na takie mocowanie, i jakie zdanie na ten temat jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 12 Maja 2018 Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 miałem ten model wcześniej normalnie naciągałem pasek tak żeby potem klamrą z oporem domykać i mocno siedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
js1200 Napisano 12 Maja 2018 Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 A MacGyvera oglądałeś? Taśmę izolacyjną w domu masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ors Napisano 12 Maja 2018 Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 Ja dokupiłem mocowanie na imbusa za kilka złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.