X-(L) Napisano 12 Maja 2018 Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 Witajcie, czy spotkaliście się z poceniem się zacisku hamulca na środku jego korpusu (chyba tam jest składany, nigdy nie rozbieralem)? Mam tam wyraźnie tłustą „ścieżkę” i popiskują mi hamulce. Jak temu zaradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 12 Maja 2018 Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 Daj fotkę może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 13 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 13 Maja 2018 Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Rozebrać, wyczyścić i złożyć ponownie, może się naprawią, a jak nie to nowy zacisk lub reklamować o ile masz ja na gw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 14 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Czy zacisk posiada jakieś uszczelnienia, czy po prostu jest skręcony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artofnois Napisano 14 Maja 2018 Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Pomiędzy połówkami zacisku jest mały oring. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi