bartekwitowski Napisano 12 Maja 2018 Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 Cześć wszystkim Planuje zakupić kask rowerowy. Będę jeździć do pracy po mieście. Mam do wydania maksymalnie 250zł. Kompletnie się nie znam co warto kupić ? Na co zwracać uwagę ? Jaka firma ? Dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 12 Maja 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 Z firm godne polecenia są np. Bell, Giro, Met czy Alpina. A który dokładnie. Najlepiej przejść się po sklepach i przymierzyć, bo dobór jest mocno indywidualny. Ja np. miałem kiedyś Giro Phase i to fajny kask był, kosztował w okolicach 200pln, ale czy Tobie przypasuje to niewiadoma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekwitowski Napisano 12 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 Czyli tak naprawdę warto kierować się firmą i doborem osobistym niż np zapięciem,materiałem itd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 12 Maja 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 Wszystkie firmowe kaski mają odpowiednie atesty i zazwyczaj dobrą jakość wykonania. Także najlepiej kierować się dopasowaniem do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekwitowski Napisano 12 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 Ok dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.