Gość Napisano 12 Maja 2018 Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 Zalega mi trochę części i chciał bym się tego pozbyć: Zdjęcia: https://mega.nz/#F!ThkgkB4K!k119DSgUNe-DfHHouFW_Zw Przerzutka tył Model M640 czyli "zwykła" obsługuje kasetę 11-36 bo z taką działała (kaseta też na sprzedaż) Używana ale w bdb stanie technicznym i wizualnym zmieniłem bo potrzebowałem przerzutkę z długim wózkiem do napędu 3x10 Cena 100zł Kaseta Sram do wyboru (jedną zostawiam sobie do zimówki) stan bdb cena 50zł Platformy Specjalized Bennies cena kat 400zł u mnie 120zł stan bdb Siodełko Prologo Scratch Pro X14 Ti 1.4 cena kat. 100GBP u mnie 150zł stan bdb nie zdarte wogóle Kierownica Kierownica Oozy 760 Trail + krótki mostek pass cena sklepowa z mostkiem 400zł u mnie 180zł Sztyca Giant Contact 30.9 35zł suport kompatybilny z Shimano HT2 z śladami od klucza (25zł) przebieg 0km (zamuliłem i zapomniałem że gxp nie jest z tym kompatybilny) Adapter PM-PM Avid 203 25zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Maja 2018 Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Nieaktualne temat do usunięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 31 Grudnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.