Thomass13 Napisano 12 Maja 2018 Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 (edytowane) Witam posiadam takie klameczki pod v-brakee jak i pod hamulec tarczowy mechaniczny. Jak na razie mam v-brakee ale mam mozliwośc montazu tarczy pod przedni amor. Moje pytanie co tam mozna włożyć (na przód) i jak sama regulacja wyglada czegos takiego? Wiem że na pewno zmiana koła by byc musiała i jak wyglada regulacja samego ustawienia hamulców? Edytowane 12 Maja 2018 przez sznib V-brake, kurde no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Maja 2018 Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 Jesteś mistrzem zakładania nowych tematów. Przy okazji odnoszę wrażenie że nie próbujesz samodzielnie poszukać informacji w Google. Zacisk ma bardzo mały zakres regulacji. Ustawiasz tak żeby tarcza nie tarła, cała tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 13 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Ok dzieki. W sumie wiecej zacznę ogladac niz pytac na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkacy7 Napisano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 Cześć, żeby nie zakładać nowego tematu chciałbym zapytać o klamki Avid FR-5, które chcę zakupić, a widzę, że są 2 modele - z odlanym logo i namalowanym - jedne starsze i drugie nowsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Czerwca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2020 Dokładnie jest tak jak napisałeś. Starsze miały wypukłe logo, natomiast nowsze mają płaskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi