Thomass13 Napisano 12 Maja 2018 Napisano 12 Maja 2018 (edytowane) Witam posiadam takie klameczki pod v-brakee jak i pod hamulec tarczowy mechaniczny. Jak na razie mam v-brakee ale mam mozliwośc montazu tarczy pod przedni amor. Moje pytanie co tam mozna włożyć (na przód) i jak sama regulacja wyglada czegos takiego? Wiem że na pewno zmiana koła by byc musiała i jak wyglada regulacja samego ustawienia hamulców? Edytowane 12 Maja 2018 przez sznib V-brake, kurde no! Cytuj
Gość Napisano 12 Maja 2018 Napisano 12 Maja 2018 Jesteś mistrzem zakładania nowych tematów. Przy okazji odnoszę wrażenie że nie próbujesz samodzielnie poszukać informacji w Google. Zacisk ma bardzo mały zakres regulacji. Ustawiasz tak żeby tarcza nie tarła, cała tajemnica. Cytuj
Thomass13 Napisano 13 Maja 2018 Autor Napisano 13 Maja 2018 Ok dzieki. W sumie wiecej zacznę ogladac niz pytac na forum Cytuj
witkacy7 Napisano 7 Czerwca 2020 Napisano 7 Czerwca 2020 Cześć, żeby nie zakładać nowego tematu chciałbym zapytać o klamki Avid FR-5, które chcę zakupić, a widzę, że są 2 modele - z odlanym logo i namalowanym - jedne starsze i drugie nowsze? Cytuj
Mod Team bogus Napisano 8 Czerwca 2020 Mod Team Napisano 8 Czerwca 2020 Dokładnie jest tak jak napisałeś. Starsze miały wypukłe logo, natomiast nowsze mają płaskie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi