DIY Napisano 12 Maja 2018 Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 Witam! Prośba o ocenę okładzin zdjętych z zalegających w piwnicy Tektro Aqila (prawie nowych, kupionych do niezrealizowanego projektu dawno temu). Nie wiem czy to jakieś zwykłe fabryczne organiki czy coś "lepszego" a nie mam czasu na zabawę żeby zakładać, docierać i testować... Na stronie producenta znalazłem tylko, że E10.11 to organiki a A10.11 to metaliki. Z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 12 Maja 2018 Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 (edytowane) No to masz oznaczenie że A10.1, pewnie 1 na końcu brakuje tylko. Jeszcze można poznać po kolorze okładziny. Edytowane 12 Maja 2018 przez phoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Maja 2018 Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 Gdybyś wrzucił zdjęcie samej okładziny to powinno być łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIY Napisano 12 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIY Napisano 16 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 I jak, po tym coś da się stwierdzić? Pozdro DIY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Maja 2018 Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Ciężko powiedzieć. Tak na szybko z pamięci, to wydaje mi się że żywiczne są dość jasne, półmetaliczne ciemniejsze. Więc ja bym strzelał półmetaliczne, ale pewności nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi