dzonrandom Napisano 11 Maja 2018 Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Witam. Mam pytanie ktory rozmiar ramy wybrac w hexagonie r6 z 2017. Moj wzrost okolo 186 przekrok okolo 86. Do tej pory jezdzilem na kole 26 i ramie xl. (Hexagon x3 z 2015). Niby tabela podaje L ale geometria zblizona do x3. Nie mam niestety mozliwosci sie przymierzyc bo to zakup przez internet. https://www.kross.pl/pl/2017/mtb/hexagon-r6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 11 Maja 2018 Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Przepraszam za off top, ale mam pytanie,czy nie boisz się jakości HDC-300 przy Twoim wzroście i pewnie wadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzonrandom Napisano 11 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Waze okolo 80-85 kg. Powiem tak. Nie znam sie jakos szczegulnie na sprzecie. Chcialem wymienic wysluzonego hexa x3 z 2015 na cos nowego jednak jakos nic mi nie pasuje. Dlatego pomyslalem o czyms ze zblizona geometria nie patrzylem na podzespoly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.