avga Napisano 11 Maja 2018 Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Witam, przymierzam się do zakupu ramy Accent furious w rozmiarze S, jestem dość niską osobą i boje się że rama będzie dla mnie za duża, a nigdzie nie mogę znaleźć jej przekroku, w związku z tym mam pytanie czy ktoś może posiada na forum Accenta Furioua w rozmiarze S i mógłby dla mnie zmierzyć odległość od ziemi do górnej części rury poziomej (mierzone mniejwiecej pośrodku miedzy sterówką, a podsiodłówką). Z góry dzięki za odpowiedź Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPiotr Napisano 13 Maja 2018 Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 jaki masz wzrost? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karo_fu Napisano 14 Maja 2018 Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Przekrok w rozmiarze S wynosi około 76 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avga Napisano 17 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 dzięki wielkie za odpowiedz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandacik Napisano 18 Maja 2018 Udostępnij Napisano 18 Maja 2018 W dniu 14.05.2018 o 09:12, karo_fu napisał: Przekrok w rozmiarze S wynosi około 76 cm. Kurde, a ja myślałem, że M/54 będzie dla mnie idealna a tu okazuje się, że będzie za duża. Rower w drodze o podobnej geometrii - 54 cm podsiodełkowa i 54 długość. Czyli będzie problem, bo nogę mam 80 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi