ACTIVIA Napisano 11 Maja 2018 Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Składam sobie nowy rowerek i poszukuje dobry licznik rowerowy bezprzewodowy do 200zł lecz z polskim menu. Który polecacie?? Nie zależy mi na tych dodatkowych pierdołach jak np: Kadencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 11 Maja 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Bezprzewodowa Sigma STS. A który model to zależy jakie funkcje Ci są potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 11 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Eurobike ma Sigmę lecz nie ma polskiego menu. Orientujesz się kto jest dystrybutorem Sigmy na Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 11 Maja 2018 Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Za 220 można znaleźć sigmę Pure GPS. Z plusów zapisuje przejechaną trasę, nie trzeba żadnych dodatkowych pierdów typu magnes na szprychy, pokazuje przewyższenia, łączność bezprzewodowa z telefonem lub po USB z komputerem/tabletem. Z minusów zapisuje punkty trasy ze stałym interwałem 5s. Do amatorskich zastosowań jest świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 11 Maja 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Ja mam model BC 12.12 https://www.decathlon.pl/licznik-rowerowy-bc-1212-sts-bezprzewodowy-id_8241059.html Generalnie jestem zadowolony. Brakuje mi jedynie definiowanych interwałów serwisowych. A, polskie menu jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 11 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Nie szukam licznika z GPS-em. Szukam licznika bez pierdół lecz porządny. . Przeglądnę tego co sznib podał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.