boskidym Napisano 10 Maja 2018 Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 Trwałe, lekkie buty trail/enduro sprawdzające się we wszystkich warunkach. Wysokiej klasy gumowa podeszwa zewnętrzna Michelin o podwójnej grubości zapewnia doskonałą przyczepność, trwałość i stabilność. Dodatkowo wyściełana wkładka zapewnia doskonałe dopasowanie. Tyle od producenta - ja powiem krótko - zaje**ste buty AM, ale niestety wziąłem za duży rozmiar (najchątniej wymienię na rozmiar 45, jeśli ktoś kupił za małe ) Buty kupione na początku kwietnia, jeżdziłem w nich 6 - 8 razy, co zresztą widać, są w idealnym stanie, no ale używane, więc moja strata. Cena 399, dla forumowiczów przesyłka kurierem za 0 zł. P.S. Buty sprzedaję bez bloków http://allegro.pl/buty-shimano-me7-buty-spd-enduro-am-rozm-46-i7327515323.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskidym Napisano 18 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2018 Już nieaktualne, prosze admina o usunięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.